عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

ویدئو| جمشید شارمهد کیست؟ + اتهامات

  • کد خبر: ۱۵۱۴۲۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۴
ویدئو| جمشید شارمهد کیست؟ + اتهامات
قوه قضائیه اعلام کرد که دادگاه حکم بدوی خود در پرونده جمشید شارمهد را صادر کرده است و بر اساس آن، سرکرده گروهک تروریستی "تندر" به اعدام محکوم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تصویری که بر روی متن این خبر مشاهده می‌کنید؛ دقایقی بعد از دستگیری جمشید شارمهد در سال ۱۳۹۹ است، تصویری مستأصل که هیبت مرد اتوکشیده و فُکُل‌کراواتی را از اذهان آن‌هایی که از ترور‌های گروهک "تندر" زخم‌های عمیقی برداشته‌اند، پاک می‌کند. او همان لحظه دستگیری به‌دست وزارت اطلاعات خوب می‌دانست که باید تقاص پس دهد و پاسخگوی اقداماتش باشد که به کشته شدن بسیاری از هموطنان بی‌گناه منجر شد و بر پهنای فهرست آرزو‌های بسیاری قلم کشید و بر این اساس این‌چنین آشفته است.

امروز قوه قضائیه اعلام کرد که دادگاه حکم بدوی خود در پرونده جمشید شارمهد را صادر کرده است و بر اساس آن، سرکرده گروهک تروریستی "تندر" به اعدام محکوم شده است.

اما شارمهد کیست و چه کرده که لایق این حکم است؟

جمشید شارمهد، متولد سال ۱۳۳۴ در ایران، دارای شهروندی آلمان و مقیم آمریکا، از اعضای انجمن پادشاهی و سرکرده گروهک تروریستی "تندر" بود که از آمریکا مجموعه عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد.

ویدئو| جمشید شارمهد کیست؟ + اتهامات

یکی از بزرگ‌ترین عملیات تروریستی تحت‌نظر شارمهد، انفجار در حسینیه سیدالشهدای (ع) شیراز در سال ۱۳۸۷ بود که طی آن ۱۴ نفر شهید و بیش از ۳۰۰ نفر زخمی شدند.

گروهک تروریستی "تندر" از خون شهدای شیراز سیراب نشده بود و تحت‌امر جمشید شارمهد به‌دنبال جنایات دیگر بود که خوشبختانه یا اجرای آن‌ها ناکام ماند و یا اینکه در چند مورد محدود، به‌درستی اجرا نشد و اهداف تروریستی را محقق نکرد.

برای اندازه‌گیری میزان قساوت قلب شارمهد، نگاهی دوباره به اتهامات او می‌اندازیم که در جلسه دادگاه او این‌گونه قرائت شد؛

"افسادفی‌الارض از طریق هدایت و رهبری گروه تروریستی تندر، طراحی و هدایت اقدامات تروریستی، بمب‌گذاری در حسینیه شیراز مورخه ۲۴ فروردین سال ۱۳۸۷ که موجب به شهادت رسیدن ۱۴ نفر و مجروح شدن بیش از ۳۰۰ نفر شده است، بمب‌گذاری در دهانه تونل سد سیوند در شیراز و برنامه‌ریزی و طراحی جهت ترور مسئولین، برنامه‌ریزی و ساخت بمب جهت انفجار در کتابخانه و حوزه علمیه آیت‌الله گلپایگانی (ره) در قم که منجر به آتش‌سوزی در هتل جهان تهران شد، انفجار در کفشداری حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و به هلاکت رسیدن تروریست بیژن عباسی در ۳۰ خرداد ۱۳۸۸، انفجار دکل صداوسیمای شیراز، انفجار بمب صوتی در پالایشگاه آبدانان ایلام، تحریق پالایشگاه شاهرود، افشای اطلاعات طبقه‌بندی‌شده مختصات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتباط و همکاری با افسران اطلاعاتی دولت متخاصم آمریکا و رژیم صهیونیستی، تأمین مالی اقدامات تروریستی در ایران به‌مبلغ بیش از ۳۰ هزار دلار، برنامه‌ریزی و طراحی انفجار لوله‌های انتقال نفت بندرگناوه، برنامه‌ریزی به‌قصد ترور یکی از مقامات محلی شهرستان مریوان، برنامه‌ریزی به‌قصد بمب‌گذاری در سرکنسولگری روسیه در رشت، برنامه‌ریزی به‌قصد بمب‌گذاری در مصلای رشت حین برگزاری نماز جمعه، طراحی و برنامه‌ریزی به‌قصد ترور استاندار وقت گیلان، طراحی و برنامه‌ریزی به‌قصد مسموم کردن آب شرب شهر مقدس قم، برنامه‌ریزی به‌قصد انفجار در حرم مطهر حضرت معصومه (س)، برنامه‌ریزی به‌قصد بمب‌گذاری در حوزه علمیه امامزاده شاه‌فیض شیراز، برنامه‌ریزی به‌قصد بمب‌گذاری در مسجد دانشگاه شیراز، برنامه‌ریزی به‌قصد بمب‌گذاری در سرویس‌های حمل‌ونقل پرسنل سپاه و بسیج، برنامه‌ریزی به‌قصد ترور امام جمعه وقت شیراز، برنامه‌ریزی به‌قصد سرقت مسلحانه از بانک‌ها و صرافی‌ها، برنامه‌ریزی به‌قصد انفجار در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برنامه‌ریزی به‌قصد انفجار در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی در شهر ری، برنامه‌ریزی به‌قصد عملیات تروریستی در مجلس شورای اسلامی، برنامه‌ریزی جهت انفجار در وزارت امور خارجه و طراحی ۳۰ اقدام دیگر. "

به‌گفته حجت‌الاسلام محمود علوی، وزیر اطلاعات در دولت قبل، جمشید شارمهد مورد حمایت جدی دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->